lørdag 10. april 2010

Kanonene på Markøy









Da sola skinte, havet var flatt og det bare er dager til fuglene skal fredes, ble dagens klubbdykk lagt til Markøy. Det var mange dykkere som møtte opp på brygga i dette flotte vårværet. Etter at utstyret var på plass i Frøya og jarl hadde fått tegnet litt, bar turen østover. Vi var innom en liten tur i Korshamn for å bytte to unger mot ei Venke.
Alle var fornøyd med dagens dykk, selv om ikke alle hadde fått sett kanonene og ankerne. Men Markøy er en kjempe plass å dykke på, og kan faktisk måle seg med Ystesteinan. Så mulig vi bør prøve å komme oss hit oftere.
Utenom en voksen unge som måtte gni bananen sin utover ruta på Frøya, oppførte alle om bord seg helt eksemplarisk både over og under vann. Så ble lite mobbing på denne turen (bortsett fra litt mobbing av Iphone fanatiker Rolleif, som fortsatt er like glad i iphonen sin som kona. Og han er veldig veldig glad i henne)

8 kommentarer:

  1. Det var en banan smileyface :-)

    Humor er evnen til å oppfatte noe som morsomt. Humor er en mulighet hos mennesker, objekter eller situasjoner til å vekke en følelse av underholdning, moro og latter hos andre mennesker. Begrepet omfatter en hvilken som helst form underholdning eller menneskelig kommunikasjon som vekker slik følelser, eller som gjør at mennesker ler eller føler seg lykkelige. En anerkjent og sofistikert form for humor er den såkalte bananhumoren. Ref Wikipedia
    PS ! Yngve du kommer nok snart ut av Iphoneskapet. Vis mot ;-)

    SvarSlett
  2. Wat is de uitzonderlijk knappe man in de rode duikpak
    ?

    SvarSlett
  3. Beklager, men mamma har lært meg å ikke grise med maten. Når en i dette tilfellet også ødela sikten for båtfører, så er det vanskelig for meg å se humoren i dette...

    SvarSlett
  4. Enig Yngve, dette var alvorlige saker, trøsten får være at det ikke ble noe bruddd på sjøveisreglene av denne alvorlige hendelsen, to mann på dekk som holdt utkikk dekker godt opp for bananvinduet. ref regel 5.

    Jeg mener at det må vurderes et forbud mot bananer på klubbdykk, etter helnøttsaken har dykkerene brakt med seg alle slags tvilsomme substanser. Noen bør sette foten ned.

    SvarSlett
  5. Den perfekte kompromissløsningen må jo bli taxfree banansjokolade.. Skal ta med hjem en boks for uttesting, neste gang jeg skal down there.

    Ps ! Noen må be Cor svare på hvem den kjekke mannen i den røde dressen er.

    SvarSlett
  6. Ikke helt med på hvorfor det skal være noe kompromissløsning her? Som Jarl sier, så har vi hatt en avstemming hvor helnøtt gikk seirende ut. Så strengt tatt er andre søtsaker uønsket om bord (og da snakker vi selvsagt om søtsaker som i hovesak er lagt av sukker og sjokkolade...)

    SvarSlett
  7. Enig med deg når det gjelder sjokolade, men nå var det banan han ville forby. Banan er vell strengt tatt et bær og burde kunne godkjennes.
    Hvis en først skal ha en skikkelig diskusjon så bør det være omkring gråsone produkter som f.eks bolle med sjokolade i ? Hva F#¤& er det for noe, ikke er det bolle... og ikke er det sjokolade ;-)Det verste tilfellet jeg har vært borti så langt er jordbærsjokolade. Fysj.. PS ! Dette er ekte hardcore WEB 2.0 kjære dykkevenner :)

    SvarSlett
  8. Eg forstår ikkje hvorfor det er så farlig og prøve nye ting. Og vi skal jo dykke for og ha det gøy så da må jo folk få lov til og ha det de vil.

    SvarSlett