onsdag 19. mai 2010

Ved Bremerodden


Klubbdykk onsdag 19. mai gikk med sol og nesten havblikk til østsiden av Langøy. Henning skulle ha sitt sjette og siste sjødykk i forbindelse med dykkekurset og kursleder Skeibrok (bilde) var godt fornøyd med eleven sin. Totalt 12 stk nye sportsdykkere har det blitt gjennom kursene FUK har holdt denne våren - noe som må være rekord?

Men tilbake til klubbdykket: Etter at overdykkerkurstilsynsmann Yngve og kaptein Jakob hadde kranglet (!) i 20 minutter om hvor vi skulle ankre opp, havnet vi altså i ei lun bukt rett rundt Bremerodden. Vi var seks mann om bord - inkludert nygifte Skollevold. Han fikk en frikveld. Sikten var ikke all verdens, og man måtte ned på noen meter for å finne skikkelig bunnforhold. Altså ikke mudder. Henning kom (igjen) opp med øreskvisj - det ser ikke veldig godt ut. Men den kommende legen fikk heldigvis en ordentlig medisinsk forklaringen av klubbens eldste aktive dykker - slik at han ikke reiste hjem med ubesvarte spørsmål i hodet.

Konklusjonen er at banan og helnøtt kurerer det meste!
Vi gratulerer også Henning med sitt siste sjødykk på kurset. Før vi dro opp dreggene og satt kurset hjem mot Farsunds lune havn, ble han "døpt" som dykker med servering av rå kamskjell.

I vår spennende konkurranse "fortell meg fargen på dine svømmeføtter og jeg skal si hvem du er" viser det seg at Veronica er i ferd med å gi Johnny Hansen sterk kamp om førsteplassen!

Ingenting er som god dokumentasjon og klare kommandolinjer. Her er det ingen som helst tvil om hvem som er sjef!


Tore
LFCSCSB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar