lørdag 4. september 2010

Brattholmen



Flott vær og 3 dykkerpar på plass. Før avreise hadde vi gruppearbeid med å feste flaska på en vest, vi var godt fornøyd med jobben, men viste seg senere at resultatet var heller dårlig.

Vi la i vei utover og havnet til slutt på Brattholmen. Johnny har en uvanlig lav fryseterskel, mens andre hadde t-skjorte, satt han i vindjakke med hetta på. Måtte kun kaste dreggen to ganger i dag. En dykker fikk problemer med å komme ned pga forkjølese, ellers fikk alle fine dykk. Barbro fikk litt problemer med å komme opp stigen i dag og datt uti igjen når hun var nesten oppe, Cor stilte opp og hjalp henne med å plassere føttende på rett trinn, i rett rekkefølge. Rolleif håpte på den samme hjelpen, men endte opp med en svømmefot mindre.

Flekkfjordsjintan hadde med seg firkløver og kan bare takke høyere makter for at høvdingen ikke var med. Det ble servert rå kamskjell til de som ikke hadde vært på klubbdykk før, måtte litt overtalese til, men Victoria ga til slutt etter for gruppepresset ;-) Johnny tok seg ankerølla som vanlig. Peder var kaptain og gjorde en utmerket jobb, han hadde hastverk med å komme seg hjem, da han skulle rydde garasjen til garsjefest.

Fantastisk vær og en fin dag på sjøen.

2 kommentarer:

  1. Prøv å telle dykkeparene en gang til,jeg kom bare til tre.Men det var etter en dram som både smakte og luktet etterbarberingsvann.

    SvarSlett
  2. Det står nå vitterlig 3 der da, skjønner ikke hva du snakker om Peder, må være drammen.

    Tror jeg skal bytte ut det 2 stjerners kurset med et matematikk kurs.

    Ha en flott kveld i garasjen.

    SvarSlett