onsdag 3. november 2010

Skarvøy sånn ca omtrent

I dag var det 4 motiverte dykkerer på plass. Oppdraget var å skaffe mest mulig kamskjell til årsfesten. Blåste godt i dag så vi gjennomførte litt øvelser, kastet dreggen, dro opp dreggen, kastet dreggen, dro opp dreggen, kastet dreggen, rigget opp to dykkere, rigget ned to dykkere, dro dreggen, flyttet frøya 100 meter, kastet dreggen, rigget to dykkere, dykket ! Fikk vell en ca 35 kamskjell av kurrant størrelse. Rolleif og Roger stakk et par flyndrer hver, og det ble sett akkar.

Jakob hadde i dag glemt å kjøpe inn sjokoladen, og mente det var en god erstatning med 3 uker gamle julekaker til kaffien, ikke enig ! Full sjerpings.

Kaptein Løvdal gjorde en kjempejobb med navigering i mørket. Stjerner, ekkolodd, draft, 2 stk GPS`er, lyskaster og Peder i bauen ble benyttet som hjelpemidler.

Ble ikke noe bilder i dag så fant noe på internettet. Temaet er til ære for Roger aka Biola.



Never fart in a dry-suit

4 kommentarer:

  1. nei de julekakene var litt vel bøyelige,men Roger reddet det greit inn med ny kjeks og 2 mandariner til hver.

    SvarSlett
  2. Draft var opprinnelig nedtegnelser som ble gjort av skipper eller styrmann basert på dybdemålinger. I gamle dager ble dybdemålinger (loddskudd) brukt for å finne leden inn til havn og disse nedtegnelsene av dybdene var et viktig hjelpemiddel i navigasjonen. I dag heter det sjøkart.

    SvarSlett
  3. Aha- de store arkene med kjedelige tegninger, jeg som trodde draft var noe med øl.

    SvarSlett