onsdag 14. mars 2012

vestersiden

Det var 5 toppmotiverte dykkere klare for midtukebadet.Pælemakkene hadde bestemt at vi skulle ha et avsluttende søksdykk på vestersida.Ingenting spesielt ble funnet.Vi avsluttet dykket etter statuttene med kaffe og sjokolade,Philip hadde med en termos med suppe,så vi får stadig nye tilskudd i skipskosten.Det er viktig med variasjon i kosten så vi slipper den fæle skjørbuken.På vei tilbake ble vi oppringt av Jarl som satt og lekte seg med det nye flir kameraet så vi var med på en liten test der,vi var ombord og så på resultatet etterpå.Avslørende greier,Øyvind hadde en noe mystisk positur når han var ute på dekk en liten tur,men et rekkverk på farøybrua skjermet litt for utsikten så det er noe uvisst hva han holdt på med.


Peder var el Capitan og Øyvind var skjemautfyller

3 kommentarer:

 1. Nærmere studie av opptaket viser at Øyvind har godt håndlag, men avd.info er fortsatt i tvil om det er underhåndsgrep han bruker her, eller det faktisk er den gamle røveren overhåndsgrep med fiffig hoftefeste som brukes før ristefasen igangsettes.

  SvarSlett
 2. Jeg er meget imponert over kvaliteten på bildene på varmekameraet på Ægir.
  Det kan bekreftes att det ble benyttet den gamle kjenningen: overhåndsgrep med avstrålingsvinkel 45 grader, det hele ble avsluttet med 3/4 takt og anntydning til "helikopter" på slutten, en verdig avsluttning på en fin dykketur

  SvarSlett
 3. Riktig, godt å se at slike kunster holdes i hevd! Her mangler bare et frekt trykkøkningsknip i mellompartiet, så snakker man kunsthåndverk. (noe som selvsagt er overflødig når man jobber solo.)

  Vel planlagt og utført.

  SvarSlett