lørdag 28. juli 2012

Måketangen

4 lokale helter og en turist var klare for bading.Jakob var klar for vrakskjæret,men været tillot dessverre ikke det.Han og Jarl mener forøvrig at det bør monteres teleslynge ombord i frøya da visst nok noen av klubbens medlemer hører noe dårlig.Det ble ikke nevnt noen navn så det er jo bare ville rykter.Somatisk avdeling i klubben bør seriøst vurdere å ansette støttekontakter,enkelte klarer ikke å ta vare på enkle ting som blybelte o.l heldigvis kom Odd støttende til og fant det savnede utstyret,dykket forøvrig var av ypperste klasse og turisten var strålende fornøyd med å kunne ta med seg hjem både breiflabb og kamsjell.Peder og Jarl fant reservedeler til dreggen,så nå gjør det ingenting om det blir dratt av noen tenner på den for vi har to i reserve.

En flott kveld i nydelig vær.

Jarl var dykkeleder og Peder var skipper.

2 kommentarer:

  1. Bildet er fra klubbdykket på lørdag 28. juli lokalisjon 'Akershus' - ikke Måketangen.'Vakten' på midten av bildet er en sel.

    Det var 8 dykkere - ser ut til at noen har blandet onsdag og lørdag. V

    SvarSlett
  2. Det er veld ikkje tvil om at det er på tida at vi for inn noe støttekontakter , ser jo at noen av den gamle garden er i den forvieldelselen og tror at helnøtt kurere alt. Er sikkert på at Lyngdal kommunen er villig til og trå støtten til her :) tror faktisk at vi vil gå i pluss på et slikt prosjekt. Eg publisere dette under anonymt siden alle forstår at det er Vanse store gutt som har skrevet dette:) tok du den Jacob?

    SvarSlett