søndag 5. mai 2013

Skravøytreffet 2013


Det var rekordmange påmeldte til årets skarvøytreff. Med stor geografisk spredning på
deltagerne.Tromsø,Stavanger,Kragerø og Danmark(nesten tyskland)var representert.Kveldsdykket på fredagen gikk til måketangen.Alle var fornøyd med plassen,noen av oss kunne vel ha ønsket seg noe mere kamskjell.men bortsett fra det var det en flott kveld.Etter dykket var et par stykker inne i byen og fylte luft til de som trengte det og Yngve disket opp med en deilig fiskesuppe så det ble en perfekt avslutning på kvelden.

Lørdagen kom med blikkstille vær så første dykket ble lagt til Ystesteinan,der hadde vi selskap av en hel flokk med sel som ble både obsrevert og dokumentert.Noen av oss prøvde å finne motordelene,uten hell.Uvisst om noen var nede på Henrik Danica.

Etter luftfylling og lunsj i byen stoppet noen av oss på Echenheim for ett dykk der mens noen dro tilbake til skarvøy og hadde ett museums/kamskjell dykk på havna der.

På kvelden var det klart for den tradisjonelle grillfesten,variasjonen av menyen var av stor variasjon.Fra pølser i brød til hjort fra indre telemark(hjorten smakte fantastisk).Litt utpå kvelden hadde Steinar en flott velkomsttale,før han tok forsamlingen med opp i troll kirka.

Søndagen kom med vind og regn,og antall dykkere var redusert til 7 dykkere av en eller annen årsak.De tok en kort tur over fjorden til Gåsøya og hadde ett greit dykk der før det var tilbake til basecamp og pakke sammen det siste som var igjen fra helgas bravader.

Takk for ett FLOTT dykketreff folkens.Vi håper å se dere igjen alle sammen til neste år. 
1 kommentar:

 1. Hej
  Og 1000 tak for et IGEN meget VELLYKKET og HYGGELIGT Skarvøytreff.
  Vi - Tommy og Steff fra det sydligste Danmark (næsten Tyskland) - har deltaget adskillige gange, og også denne gang blev vi ikke skuffede. SUPER arrangement, MANGE sæler, godt vejr (det meste af tiden), hyggelige og positive dykkere, god mad --- hvad kan man mere ønske sig.

  I gjorde det igen.

  Vi truer derfor med, at vi nok deltager på Jeres treff igen.

  Ha' det godt og tak for en god oplevelse.

  Mange hilsener

  Steff (DK) (næsten D)

  SvarSlett