lørdag 21. september 2013

Østsiden av Terøy

7 dykker med kaffe og sjokolade i hånda var klare for dykk denne lørdagen. En ny destinasjone som aldri før hadde vært dykket på hadde blitt tenkt ut av noen i løpet av natten. Denne drømmen ble fort knust av været i løpet av turen ut over så her ble det gitt ordere om å dreie hardt babord uti rom sjø å kursen ble satt mot østre Terøy i stede.

Arnt Magnus, Kurt og Nils Tore var uti i første økt der etter fulgte Jakob og Kevin tett etter mens Peder og Cor skrubba dekket mens de ventet. Kevin og Jakob mente at de måtte ha et kompass som var litt i ustand begge to da de plutselig dukka opp midt fjords, men forsvandt fort ned i dypet igjen. Selvfølgelig er det kompasset det er noe trøbbel med for navigeringa er det jo ingenting å si på.
Kurt hadde nok et fantastisk dykk og kom opp med en nusselig liten dregg atter en gang. Han må kanskje snart vurdere å få bygge på sjø bua litt hvis han skal klare å lagre på alle disse dreggene han finner på bunnen. Dregg og bly er gull hos Kurt 

Ingen av havets kardinaler ble oppservert denne dagen så folket hang litt med lippen men det gikk fort over når sjokkolade i alle varianter kom opp av sekken når det var dekket for kaffe etter dykk.

Nok en dag med fornøyde dykkere og godt humør.


Kevin var Skipper og Peder var Dykkeleder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar