onsdag 18. juni 2014

Lyngholmen

6 dykkere var klare for onsdagseventen,så etter at Frøya var hentet etter slipping og alt utstyret var på plass bar det tilbake til motorbåtforeningen der Jarl og Nils Tore skrapte rein skinnegangen på slippen.

Skipperen hadde ambisjoner om Echenheim,men fant ut at østsida av Lyngholmen var bedre, Admiral Løvdal konkluderte med at dette var en ny plass så her er ikke dykket mye.

Nils og Jarl var allerede påkledd og la i vei de kom opp med noen kamskjell og kunne ellers melde om et flott dykk.

Flokk nummer to var Kjell Ove og Peder,de la i vei rundt holmen,halvveis rundt kom Peder over en flott piggvar og trengte kniven av Kjell Ove i en fart. Omsider fikk han den løs fra beinet og var strålende godt fornøyd med dagens fangst,misunnelsen kom imidlertid ganske fort når Cor og Jakob kom opp.Cor veltet et kumlokk av en piggvar ut av nettet,den ble veid til 5,5 kg , det var en flott fisk.

I kaffedrikkinga hadde Jarl og Peder konkurranse i vanskelige ord,Jarl vant med et ord, husker ikke ordet men det hadde noe med metaformosen fra snø til vann og gjøre.

Vi avsluttet et skikkelig stasdykk med kaffe og sjokolade og var enige om at det var bra at Echenheim ikke ble besøkt i dag. 

Peder var skipper og NilsTore var dykkeleder og ankersvinsj, han må slutte og trene for han røsker i stykker dreggen med bare nevene,så nå må dreggen framme repareres. Reservedeler ligger på depotet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar