lørdag 14. februar 2015

Skarvøytangen

Det var en flott dag for dykking og 8 brave froskefolk var klare for dagens tur under vann. Vi la i vei utover og konstaterte ganske raskt at det ikke ble tur på det åpne havet. 

Valget falt på Langøytangen,første flokk i vannet var Claudia og Peder,de hadde følge av en stor sel store deler av dykket så det ble en flott tur. Selen var bare på korte visitter så den ble bare dokumentert på bilde i overflaten etter dykket. 

Kevin og Arnt Magnus var neste flokk uti,de valgte en annen rute og hadde en runde utover sandbunnen uten å støte på de helt store ting å melde om. 

Otto og Philip svømte utover. De traff ikke på selen, men fant noe som ved første øyekast kunne ligne på en kanon, men ved nærmere øyesyn visste det seg å være et kloakkrør så kloakk-kanon må jo da være et dekkende ord,de hadde og med opp et lite knippe kamskjell. 

Jakob og Pål var siste flokk i vannet de fant og noe kamskjell ellers ikke noe veldig spesielt å melde.

Vi avsluttet på vanlig vis med kaffe og et assortert utvalg av sjokolade, det var moro med så mye folk med på tur igjen så nå er det bare å holde trykket oppet og komme på klubbdykk.

Pål var dykkeleder og Peder var skipper. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar