lørdag 14. november 2009

Kjettingbukta









Yngve båtfører og Venke dykkerleder. Resten var Marius, Svein, Jakob, Cor og Rolleif . Før avgang fikk alle sett og tatt på den nye ventilen til Svein, med gullmerke på og greier og greier. Vi glemte helt å lukke døra til bua, men Cor ordnet opp. Vi la fra kai uvitende om at vi i dag skulle oppleve noe som overskygger alle av årets tideligere "glemmetabber".

Vi la til i Kjettingbukta, stemningen var som vanlig god. Jakob har installert polstring av skrittstroppen, var visst noe med familiejuvelene. Spurte ikke noe mer. Rolleif og Yngve skulle ut i siste par, Rolleif gikk i først. 10 sek etter han kommet i vannet, sier han "blir ikke noe dykk på deg i dag Yngve ". Cor, Venke, Jakob og Yngve skjønte lite, før etter ganske lang tid så sier Yngve "glidelåsen". Bingo. Rolleif hadde glemt å lukke glidelåsen, full åpning. Tok inn ca 25 liter med vann i drakta, 10 i hvert bein og 5 i armene. Etter det tok stemingen helt av. Det ble tatt bilder, det kom visdomsord, og det ble utdelt en god porsjon vennskapelig mobbing. Spesielt seniordykkerene våre var fornøyd og fikk fornyet selvtillit.

På vei inn var vi innom redningskøyta for å gjennomføre en alternativ form for tømming av drakt. Sum sumarum, så tror jeg de fleste hadde mer morro av dette, enn Rolleif hadde hatt av selve dykket, så alt i alt en vellykket dag på sjøen.

Beklager til Yngve som ikke fikk dykket, men han hadde visst dykket før, og dette var mye mer morro.

Oppdatert fotoalbum

5 kommentarer:

  1. Hehehehe. Kommer til å le av dette i lang tid fremover. Kongedag på sjøen. Virkelig fornøyd med hva enkelte er villig til å ofre for å glede andre. Takker så meget Rolleif. Gleder meg alt til rekonstruksjonen....

    SvarSlett
  2. Rolleif en blid tøffing,få kommer opp med det gliset og drakta full av vann.

    DET BLIR DYKKER AV HAN!

    Attest fra den elste aktive....

    SvarSlett
  3. Rolleif hvordan er det og dykke våt i november??

    SvarSlett
  4. Ikke plag snille Rolleif mer nå.

    SvarSlett
  5. Deilig forfriskende, det er absolutt å anbefale. Morsomt er det også ifølge alle
    andre ;-)

    SvarSlett