onsdag 4. november 2009

Lauervika


Fire tapre dykkere trosset i dag storm og uvær. Yngve, Rolleif, Jarl og en fra Thailand, Roger tror jeg han het. Vi la til i Lauervik ved det nye kaianlegget. Målet var en båt som gikk ned tideligere i år ved navn MS Dønna. Var ikke så vanskelig å finne ut hvor båten var gått ned da den ene pullerten hang igjen i trossa på land. La oss rett over båten, Roger og Rolleif gikk i sist, de greide faktisk å rote rundt i 5 min før de fant båten, ble "vennskapelig" ertet for dette da de kom ombord igjen. Roger benyttet anledningen til å kjøre på med fruktnøtt i Jakobs fravær.
Liten uvesentlig detalj nevnes til slutt: Rolleif glemte blyet, og måtte ringe Christine for å bli kjørt tur/retur til bua.

9 kommentarer:

  1. Synes detaljen om glemt blybelte fikk alt for liten oppmerksomhet....

    SvarSlett
  2. Eg synes det er merkelig at folk legger inn kommentare med mitt navn. Men eg er jo enig med yngve at Rolleif ned juster omfang av at ROLLEIF faktisk glemt BLY BELTE sitt på bua. Selv den best kan glemme rolleif :)

    SvarSlett
  3. OBS
    LA DERE NÅ IKKE VILLELDE MED FRUKTNØTT!

    SvarSlett
  4. Jeg synes også loggføreren her gir altfor lite kreditt til Yngve og Jarl som fant vraket, de brukte nøye planlegging og velprøvde avanserte teknikker(gikk loddrett ned)og traff umiddelbart. At team 2 bruker unnskyldninger som manglende bly og for mye bly for å unnskylde at de rotet rundt i halve båthavna før de fant båten må stå på egen regning

    SvarSlett
  5. Fra Jakobs bok 3.16
    "Du har ikke dykka mye om du ikke har glemt noe"

    Ikke mobb den uskyldige Rolleif!

    SvarSlett
  6. Ingen Kommentar. Ellers utover det Ingen kommentar.

    SvarSlett
  7. Bare for å skryte litt av team 2. Er jo egentlig godt gjort å finne vraket etter å ha rotet så mye. Men så er det jo ikke så imponerende å rote seg bort igjen fra Frøya når de kommer opp, siden de vet Frøya ligger RETT OVER vraket???? Mulig det bør taes en sjøforklarig på denne også

    SvarSlett
  8. Og til Rolleif. Klokka på loggen er helt på tryne. Kan det fikses?

    SvarSlett
  9. Såleis, da skulle klokka være fikset. Når det gjelder feilnavigering, lar jeg Roger ta seg av en eventuell sjøforklaring, vi må bare samkjøre forklaringene våre først. Tror vi må ha jakob som hoveddommer da han har mye erfaring med denne type saker(Iflg Jarl).

    SvarSlett