lørdag 21. mai 2011

Langøy

























I dag ble frøya benyttet som barnehage og kennel. Sondre var igjen med på lørdagsdykk og handlet inn godt med lørdagsproviant. Golden Retriveren Frida stilte også på kaia og hadde tatt med seg Marius. Kapt Johansen fant en flott plass til oss helt i le. Rolleif gjennomførte nok en del av kurset og er fartruende nær å pådra seg enda en stjerne. Frida fikk seg et mer eller mindre frivillig bad og trivdes etter hvert godt i vannet med Yngve. Da vi skulle legge til kai hadde en fisker lagt seg til på Frøya sin plass, Jarl og Marius ordnet opp og fikk flyttet båten. Roger skulle være litt grei å hjelpe Frida på land, noe som ble ganske misslykket, Marius måtte ta affære og vise hvordan en løfter en hund. Under skylling av utstyr hadde vi en god gammeldags vannkrig som Sondre startet, helt uoppfordret, den rakkeren. Frida må ha litt mer fartstid ombord før hun kan utnevnes til Frøyas skipshund, men hun har potensiale, vi ser gjerne mer til henne ombord.


Radaren ble utsatt for litt alternativ bruk.





Nok en flott dag på sjøen


2 kommentarer:

  1. Vakkert, gi Sondre på 5 skylda for at han, veloppdragen som mammaen har fått han, gjør som pappaen sier. (Sprut vann på Jarl Sondre, kom igjen)

    SvarSlett
  2. Kan ikke huske at jeg sa noe ;-) Dette fant han på helt selv. Jeg vil heller ta en prat med oversaksfører Løvdal om ikke vi bør ha en sjøfartshøring ang den utidige maktbruken dagens kaptein utøvde da jeg ble uskyldig nedspylt. See you in court(kaia).

    SvarSlett