lørdag 28. mai 2011

Loshavn








I dag møtte det 6 dykkerer på kaia. Jakob fikk inngående opplæring i pokemon av Sondre. Yngve la en slagplan for dykket, et fly fra krigens dager skulle lokalisereres. Vi tok utgangspunkt i uttaleser fra gamle dykkere, noe vi har gjort mange ganger før med mer eller mindre god erfaring. Vi hadde et pitstopp i Loshavn og fikk ordnet opp i noen greier. Sondre fant på at han skulle gjemme unna helnøtten i sikringsskapet til Frøya, men Øyvind og Yngve bestakk han med lovnad om xtra lørdagsgodt, etter litt betekningstid så gikk han med på den utspekulerte planen deres og avslørte hjemmestedet. De gjemte sjokoladen på en ny plass og var godt fornøyd, Jakob var ikke like fornøyd da han ikke fikk helnøtt og sleit med sterke abstinenser. Han vurderte og legge kursen mot land og la de to skyldige finne veien hjem selv.


Legg til video

Da Y & Ø var i vannet ble båten saumnfart med velykket resultat og vi byttet nok en gang hjemmeplass på godsakene.




Det ble i dag funnet et nytt vrak av Ø & Y, det ble også tatt bilder som sikkert blir lastet opp litt senere. Når en ikke fant et flyvrak så var dette en meget god erstatning.

Yngve og Øyvind holdt løftet sitt og utbetalte den avtalte bestikkelsen.

2 kommentarer:

  1. Det har aldri fremkommet noen bevis for at det var Øyvind og meg som gjemte sjokoladene. Var ei lykke at de ble funnet, men synes at den skyldige burde stå frem med navn, og ikke legge skylden over på et forsvarsløst, uskyldig barn som har fått en god oppdragelse fra sin mor (ikke sin far)...

    SvarSlett
  2. Skulle da selvsagt stått Yngve, ikke meg i første innlegg.....eeehmm

    SvarSlett