torsdag 13. juni 2013

Dugnad

denne uka har Frøya vært på slipp og det har vært et kjempeoppmøte av folk alle dager.
Mandag var det vask og klargjøring for maling.Det ble også tatt et grundig tak inni båten også.Kevin tok mål for å forlenge benken og til en hylle til å sette diverse småting som ellers ligger og flyter på motorkassen.
Tirsdagen gjorde Eivind og Roger en kjempejobb med grunning og topp strøk(de var 10 timer på dugnad den dagen) på flekkene som var slipt frem dagen før,sånn at når resten av gjengen kom var det dekket bord og det ble malt bunnstoff og ett strøk hvitt over alt.Kevin lydisolerte motorkassa så vi kan få det en stillere hverdag når vi er på tur.Onsdagen var Siri og Jarl og malte siste strøket med hvitt før regnet kom,Siri tok også finishen inni styrehuset med maling.Kevin var og gjorde ferdig motorkassa,her kommer et skall utenpå også.Så ble det rydddet opp etter oss på slippen så det blir sjøsetting torsdag.Jakob var på backes bu på onsdagen og monterte opp avfukteren inne i klubbrommet så dette har vært en formidabel dugnadsuke.

Takk for en FORMIDABEL innsats alle sammen,spesielt de som har spandert hele fridager for at vi skulle bli ferdige i tide.

Båtansvarlig er kjempefornøyd!1 kommentar:

  1. Og ikke minst god organisering av båtansvarlig. Nå er det bare å fylle frøya med dykkere fremover slik at gjennomsnittkostnad på Frøyaturene går ned-- Da er jeg sikker på at formannen vil smile i skjegget.

    SvarSlett