lørdag 24. august 2013

Skarvøy


Vi har blitt godt vant i det siste med meget bra oppmøte og nok en gang stilte 12 stykk på brygga klare for å dykke. Riktig nok så var 6 av disse to stjerners kurs dykkere og to instruktører.
Turen gikk til brygga på Skarvøy for å gjennomføre overflatesvømming og kompass dykk. Overflatesvømmingen gikk strålende så her er det vel ikke annet å si enn at det er en sprek klubb vi har. Kompassøvelsen var det nok heller litt mere trøbbel med. Først var det tørr trening på land og deltagerene ikledde seg hver sin svarte søppel sekk over hode og virret rundt på en gress flekk til Steinar og Peder mente de var klar for å prøve i vann.
Etter tur og orden gikk de i vannet.  Noen trengte flere forsøk og andre trengte enda flere forsøk. Kevin var utsatt for kraftig sabotasje av brennende flytende objekter opp till flere ganger. Han klarte til og med å bli brent inni munnen. Etter å ha fått et godt råd om at tannkrem var tingen mot dette prøvde han igjen med tannkrem til ørene og fikk gjennomført.
Kurs gjengen var slitne og fornøyde med en god dag.
De øvrige dykkerene var også fornøyde. De hadde kikket litt på vrak, piper, krukker og fant seg også noen kamskjell som fikk bein å gå på når de kom på brygga med de.

Steinar serverte nygrilla pølser mellom slagene, været var strålende og selskapet upåklagelig så dagen var vel alle fornøyd med.

Kevin var båtfører og Peder Dykkeleder og Steinar var kokk.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar