søndag 18. august 2013

Urdøy

5 trofaste dykkere + 2 elever som skulle opp til eksamensdykk møtte på brygga utforbi Backes Bu. Denne nok så grå søndagen fikk Nils T nok en mulighet til å sitte bak rattet på Frøya og det uten å ødlegge noe denne gangen å. 
Første par uti var Panida og Kai med Roger Sk på slep, og det så ut til å gå riktig så greit men Kai var uheldig å glemte glidlåsen på vidt gap når han hoppet uti. heldigvis ble han ikke veldig bløt og kunne fortsette dykket. Andre par uti var Jacob og Roger Stor. som fikk æren av å navigere da Jacob allerede har så mye trening med det. om han fikk lov til å navigere hele dykket er uvist. Deretter var det Nils T. og Christian sin tur i vannet. Christian var nok en gang heldig å stakk en breiflabb og Nils T. fikk øvet på dekobøya til 2* kuret.
Siste par uti var Kai og Roger Sk. og det skal vist ha godt riktig så greit. 
Gratulere med bestått 1* kurs til Panida og Kai, så nå er Roger Sk. ferdig med alle 1* elevene. Godt jobba Roger.
på bunnen i dag var det varierende sikt og det ble observert deler til en gammal varmtvannstank, teiner, krabber, trollhummer, rødspette, berggylt og annen fisk.
Idet sola tittet frem så ble kaffen og helnøtten fortært og det ble fortalt skrøner, så nok en gang var det en fantastisk tur på og under vann.

Båtfører: Nils Tore Vik
Dykkeleder: Roger Skollevold

Nils Tore Vik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar