tirsdag 12. november 2013

Dag 2 Risøya Folkehøyskole

Dag to av besøket startet med avgang fra bua klokka 0830 og endte opp ved fleskehella der vi klarte å gjemme oss for det vestlige været.Dykkerne var særdeles effektive og alle var i vannet i løpet av 30 minutt.Noen var ikke like heldige med navigeringen,men kunne bare drive hjem med vinden.Det ble observert mengder av småsei i sollyset så alle var fornøyd med dykket.

Etter at luftfyllinga var gjort unna ble gruppa delt i to før dykket i Nordsundet,håpet var at det skulle være strøm så de fikk et strømdykk også med seg.Det var ikke strøm,men det det ble observert sto re mengder med kråkeboller og pigghå så alle var strålende fornøyde.
Andre gruppe fikk også sett pigghå så dette var en god dag for Haisafari.
Turen for andre gruppa ble litt mer langvarig enn første runden da vi kjørte strømlina opp i vannjeten og fikk stopp,så her måtte Jarl trå til og slepe oss til land.Når vi omsider var kommet oss til land var det tid for avgang for turistene.
De var godt fornøyd med oppholdet og vi håper at de kommer tilbake,det var en flott gjeng å være båtfører og turistvert for.

Båtfører var Peder og dykkeleder var Charlotte Lindvik.
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar