onsdag 13. november 2013

Havikodden

Dagens klubbdykk var tenkt til Spindslandet da vi allikevel måtte den veien og hente dreggen som ble igjen etter at Peder hadde lagt den igjen når Ægir var og tauet han inn under skolebesøket.
Dreggen ble funnet og vi bestemte oss for å dykke der.Cor og Jakob veltet seg uti i en litt for voldsom strøm så Cor slo fast at dette ikke var noe gøy så vi flyttet oss inn til Havikodden.


Noe alle var glad for i etterkant,her så først Cor og Jakob en Gråhai(fant ut det måtte være det etter å ha konsultert diverse oppslagsverk)på snaue to meter.I tillegg ble det observert flere pigghå,den ene ble så forfjamset da den traff folk at den tok rennafart inn i en stein flere ganger.


Rolleif og Steinar(ny mann) i par to fikk også sett pigghå,men ingen Gråhai. Rolleif var våt på noe utsatte plasser etter dykket,noe uvisst hva som lekker,mann eller drakt. Christian og Roger var siste par ut,de så ikke noe Pigghå.Men en hissig hummer som prøvde seg på Roger så han var noe blek om nebbet når han kom opp,han var også noe forarget at han ikke hadde med seg kameraet når han så hummer.
Vi avsluttet dykket på sedvanlig vis med store mengder sjokolade,pepperkaker og kaffe.

Cor var dykkeleder og Peder var  med som leieskipper.

Christian hadde en minidugnad på bua,så nå er det lys over døra i smuget og det er kroker på dørene inn til kompressoren så det slipper å stå å slå i vinde n.Ble riktig så greit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar