søndag 13. april 2014

Kursdykk 11-13

7 elever og 7 instruktører har vært i aksjon i løpet av helgas sjødykk.

Fredagen var det nydelig vær som var rammen for kvelden vi skulle ha i Paradisbukta,dette var plan B pga russedåp ved badehuset.Det var en spent gjeng med elever som var klare for dykk,alt gikk veldig greit i vannet så det var en flott kveld.

Lørdagen kom med mengder av regn så vi var glade for at vi hadde tilgang til garderobene på badehuset. Dykk 3 og 4 ble gjennomført på en flott måte og det var en flott stigning på nivået i forhold til første dagen,det var og kaker,boller,kringle,kakao og kaffe så vi hadde bra bevertning.

Søndagen kom med sol og det var en behagelig dag å være instruktør på,elevene tok inisjativ og koblet utstyr på et blunk,vi kunne bare rundt å inspisere at alt ble bra.Dykkene ble gjennomført på en veldig bra måte så alle kom vel gjennom kurset.

Gratulerer til Randi,Kjetil,Helene H,Chris Robin og Helene Ø med CMAS* sertifikat. To elever mangler et par dykk grunnet jobb og ørebetennelse,men de ordner vi på noen klubbdykk.Håper vi ser de nye dykkerne på klubbdykk i nærmeste framtid.

Tusen takk for all hjelp til:Steinar,Knut,Jarl,Venke,Philip og Cor. Det var lett å arrangere kurs sammen med dere,så igjen takk for at dere stilte opp :-)

Hilsen Peder






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar