lørdag 30. mai 2015

Lyngholmen

Hele 8 froskemenn og damer var klare for dagens bad. Det var en ganske frisk vind fra nordvest,klarte å finne livd bak Lyngholmen. Her er fin flyndrebunn så håpet var at vi skulle komme over litt fisk å ta med hjem. Cor og Jakob var først i vannet. Var lite flyndre å melde om, men Jakob kom opp med ei teinee som hadde stått ei stund så han var godt fornøyd. Jarl og Kjell Ove dro ut med godt mt og kom opp godt fornøyd med et lite knippe kamskjell.

Marie og Peder var neste trio i vannet de kom og over noe kamskjell,men siden ingen hadde med seg fangstnett ble det en begrenset fangst ut av det. Marie hadde fått flyttet litt på noe bly så trimmen var på plass denne gangen. Hun kom opp uten en dråpe vann i drakta denne gangen så det var bra.Siri og Kurt hadde og en flott runde,men dårlig med flyndre der og Kurt hadde håpet for Cor tok en piggvar på 5,5 kg her i fjor vår.

Etter dykket ble det servert kaffe og sjokolade med sjokoladesmak(japp) så vi er litt bekymret for Jakob siden han har gått over til en ny type. Mulig nøttene begynner å bli litt harde for gebisset og det var derfor han valgte et mykere alternativ.

Kurt var dykkeleder og Peder var skipper på denne flotte dagen i skjærgården.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar