lørdag 9. mai 2015

Skarvøytreff 8-10/5 2015

13 dykkere var klare på brygga til årets store happening i Farsund. 5 dansker 1 vestlending og 7 lokale helter dro ut til øya og salet opp til første dykket som gikk på Måketangen.Her hadde alle et flott dykk før vi satte tilbake til huset der Siri og Kurt hadde fyrt og fått varmen og hadde gryterett klart til alle.

 Nils Tore takket av etter et dykk,han skulle besøke onkel Julius på lørdagen.Etter en god kveldsmat og gode røverhistorier ble det en forholdsvis tidlig kveld.

Lørdagen begynte ved Lindholmen i et noe gufsent vær og endel sjø,her hadde et flott dykk der det ble observert pigghå, dødmannshender og nakensnegler.Vi satte inn til byen for å fylle luft og handle inn til kveldens grillparty. 

Det var et lite mannskapsbytte og på gang,Yngve mønstret av og Claudia mønstret på før neste dykk gikk på Skarvøytangen vi så litt fisk og andre småting.

Kveldens grillfest var våt så for å slippe å ha redningsvest på hamburgeren,tok Steinar ansvar og flyttet grillen ned i sjøbua.Vi hadde en flott fest med mengder av god mat og snabelstoff i glasset. Kvelden ble avsluttet i tre puljer der siste pulja kubbet inn i halv 4 tida.

Søndagen kom med solskinn og flott vær,noen var litt trange i nøtta så fem stykk sto over dykket og begynte å rydde i huset mens de sju andre hadde et greit dykk igjen på måketangen. 

Så var det tilbake å rydde og vaske seg ut av huset. Så var det å spre flokken, noen dro hjem til Danmark og vestlandet mens Steff og Tommy dro til Lindesnes for å dykke mer før de reiseer hjem på torsdag.

Cor var dykkeleder hele helga og Steinar,Yngve, Nils Tore og Peder var skippere på diverse båter.

Det var en fornøyelse og komme ut til huset etter alt det flotte arbeidet som var gjort med nytt kjøkken,nye gulv og nymalte rom på loftet,så hadde Linda vært og hatt tidenes rundvask av huset. 

Steinar hadde fått tak i en slamavskiller og toalett så nå er det slutt på utedoen nå er det vannklosett som gjelder. Så takk til alle de som har holdt på i hele vår for å få huset så fint før årets treff,det var bare godord å få fra alle som deltok.

Takk for en flott helg og vel møtt til neste års dykketreff!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar