lørdag 12. desember 2009

Korshavn



I dag hadde vi en fantastisk dag på sjøen. Var lagt opp til dykk ved Korshavn, hele 14 dykkere stilte opp. Yngve hentet båten sin så vi fikk fordelt litt på vekten. Yngve og passasjerene tok turen via Ystesteinen og fikk sett en del sel.

Vell fremme i Korshavn kastet vi anker, ved et ikke tilfeldig utvalgt sted og søkte i et større område, etter noe enda mindre tilfeldig. I could tell you about it, but then i would.......

Alle hadde flotte dykk, fin plass med mange forskjellige dybder og god sikt. Rolleif tok seg av feilnavigeringen denne gangen og lurte Roger C med seg ut i uløkka, we had a good swim back to the boat. Sorry about that Roger.

Yngve hadde også en dårlig dag på jobben. Mens noen fyller drakta med vann, så fylte han liksågodt kamerahuset på 40 meter. Oppturen er jo at nå kan han kjøpe seg et mer moderne kamera ;)

Kaffe og Sjokolade ble det som vanlig også tid til.

Flere bilder kommer fra Yngve, Jakob og Therese. Legges i Fotoalbum.

1 kommentar:

  1. Da er det avgjort, helnøtt er den offisielle dykkesjokolade, Roger (hvor du enn er) gikk på en smell, men jeg har en mistanke om at siste ord allikevel ikke er sagt i denne saken..
    Gratulerer til Jakob, premien må vel bli at han fortsatt får lov til å forsyne oss med HELNØTT!

    SvarSlett