lørdag 5. desember 2009

Nordsundet




Etter litt frem og tilbake med sms`er på fredag ble det dykk i dag også. Frøya var opptatt med å frakte instruktørelever ut til Skarvøy. Rolleif, Therese, Svein og Jakob, stilte opp på bua og bestemte seg for dykk ved Nordsundet. Rolleif måtte en tur hjemmom for å hente svømmeføttene, begynner etterhvert å opparbeide seg en god del "skitt ! jeg glemte....." poeng. Han sa ikke noe om dette til de andre og tror heller ikke de registrerte at han var vekke 10 min.

Parkerte under broa så vi kom i le av regnet. Når alle var kommet i vannet fant Therese ut at draktventilen lakk og måtte desverre bare gå i land. Som den samvittighetsfulle jenta hun er, satt hun og ventet til vi var kommet trygt opp igjen og hjalp oss i land.

Flott plass å dykke, lite strøm og mye å se på. Jakob og Svein hadde den sedvanlige "kranglingen" om retning. Jakob dro avgårde mot Lyngdal og Svein stakk mot Farsund, Rolleif lå i midten lettere forvirret. De ble enige til slutt.

Etter dykket hadde vi kaffe, snickers, små kaker og helnøtt bak i Svein sin dykkmobil og hadde det riktig så koselig. Satt vell der på den medbrakte grønne dørmatta til Jakob, omtrent like lenge som vi dykket.


3 kommentarer:

  1. Bildet av Svein har en god del Munch i seg..
    Jamfør "Skrik", motivet gir en følelse av en stakkars sjels fortvilelese over at han ennå ikke er kommet i vannet. Elementet av den mektige naturen, symbolisert her med Nordsundbroa viser at fotografen har overblikk over helhet, samt en god porsjon abstrakt forståelse.

    SvarSlett
  2. For ordens skyld fotografen er Jakob.
    Bilde har stor verdi etter denne omtalen.
    Dykke er avsluttet, ikke alle er liknøye med hvor blybelte henger, bare de får dykka!

    SvarSlett
  3. Ok, på vei opp, ja, da korrigeres omtalen til:
    "En fortvilet og desilusjonert vrakjegers
    fortvilelse over fravær av vrakgods som kan tilfredstille den uendelige sug etter fortidens glemte visdom og verdslige verdier."

    SvarSlett