lørdag 19. desember 2009

Prestøy aka Helnøttseierdykket






I dag var det tre dykkere med ekte vikingblod, en importert Hollender og en bastard ( halvengelsk) som stilte opp for å gjennomføre lørdagsdykk. Det var -4,5 på kaia, kulden
gjorde at hverken døra inn til bua eller kompressoren fungerte. Yngve ordnet opp som vanlig, stor takk til han. Rett før vi skulle gå fant Yngve en vannlekasje som kom fra kjøkkenet og måtte ofre klubbdykket for å ordne opp.

Vi andre Rolleif, Cor, Jakob og Jarl dro avgårde. Etter på ha romstrert litt i skjærgården la vi til ved Prestøy. Jarl og Jakob dro avgårde i helt motsatt retning av det de sa de skulle før de forlot Frøya, så alt er ved det normale. Rolleif og Cor gikk i sist, Rolleif fikk kjapt litt squeese i drakta og måtte ha hjelp av Cor for å fikse dette, sier ikke mer....

Ikke så god sikt i dag, men flott dykk med mye dødmannshender og diverse andre undervannsbuskvekster.

På veien inn hadde vi feiring av seieren i sjokoladeduellen, Jakob markerte dette ved å påspandere samtlige dykkere en helplate med Helnøtt.

Flott dag, mye morro og godt selskap. Fotoalbum oppdatert.

5 kommentarer:

  1. Jakob og Jarl opplevde nok en kombinasjon av magnetostriksjon og en mulig feiltolkning av kartet, kan være at 10 grader isogoner ble mistolket til å være agoner pga at kartet var eldre og vanskelig leselig. Sannsynligvis bidrar stor lokal anomali i området med en feil på minst 40-50 grader. Forøvrig kan det også ligge litt usikkerhet i susceptibliteten i Jakob's 2x7, noe som selvfølgelig bidrar enda mer til usikkerhet ang deviasjonen.

    SvarSlett
  2. Tror vi må vurdere løpestrengprinsippet på team JJ, max 50 meter med tau, så drar vi dem bare opp når avtalt tid er over.

    SvarSlett
  3. Den som bur i glashus skal ikje kaste stein...

    SvarSlett
  4. Sant nok.... Trekker forslaget... En overhengende fare for å gå på nok en smell her ser jeg....

    John 8:7 He who is without sin among you, let him be the first to throw a stone....

    SvarSlett
  5. Løpestring? Kan vi ikke bruke en til å ta opp dreggen?

    SvarSlett