lørdag 17. april 2010

Ådreholman Rosfjorden

Ny plass ble prøvd.Flott plass vann til alle, greit og komme i le av den harde vinden i dag. Venke fant tallerken, middelalder eller ? Yngve svømte rundt som den omsorgsfulle mann han er, med god åpning i liminga på den nymonterte glidelåsen. Cor fikk ikke ødelagt dykket. MEN jakob stakker ble sterkt mistenkt for en Tjekoslovakis lukking.

Peder og Jarl gjennomført dykket perfekt.

Venke prøvde en ny brettemetode på mansjetten, men det var heller ingen grunn for og stoppe dykket.

Status to fuktige dykkere og fire like tørre. En riktig god dag på og i sjøen.

Jakob

4 kommentarer:

  1. Må jo bare få beklage overfor Jakob at han ble mistenkt for å ha noe med denne fuktige opplevelsen (selv om han har gjort det før). Legger meg helt flat...

    SvarSlett
  2. Hvis en først skal ha vann i drakta så synes jeg en skal gjøre det ordentlig. Kjør full åpning, slik som proffene...Kan bistå med praktisk opplæring på onsdag for de som ønsker å gå pro.

    SvarSlett
  3. Skulle gjerne vært med, men har desverre ikke noe drakt nå. Kan du være med på dykketreffet til helga? Er kanskje endel der som ønsker å lære noen triks.

    SvarSlett
  4. Synes nesten vi skal prøve å holde denne dyrkjøpte spisskompetansen innen klubben. Vet aldri om det kommer et NM i dykketabber, og da er det viktig å ha noen ess i mansjetten.

    SvarSlett