onsdag 9. juni 2010

Roholmene




I dag var det 6 dykkere på plass. Steinar og Yngve stakk innom på kaia for å hilse på.
Roger har begynt å komme relativt sent og har aldri vært så rask med å skylle
utstyr og komme seg i bilen, noe har skjedd..... Vi var innom statoil og bunkret en betydelig mengde drivstoff. Etter litt diskusjoner ble vi enige om å ta turen til Ystesteinene for å dykke, vi heiv ut begge dreggene, men fant ut at det var for mye strøm og forflyttet oss rask til Roholmene. Sikten var heller dårlig og to dykkelag kom opp langt fra båten. Siste dykkelag holdt seg ganske så nærme båten og sikret seg dermed mot mer kompass sjikanering. På vei inn ble det tid til kompassopplæring av Rolleif, så neste dykk er det eksamen. Cor fikk hevnet seg på Jakob og Jarl og lot dem smake sin egen medisin.

Roger hadde av en eller annen grunn ikke med fruktnøtt denne gangen, han ble observert å snikspise helnøtt. Slaget er tapt, Roger har kapitulert og endelig akseptert nederlaget.

Dagens skipskostkuriositet: Moreller

Flott vær og flott selskap, men heller dårlig sikt.

Oppdatert fotoalbum

5 kommentarer:

  1. Kompassopplæring(for) Rolleif er vel riktig utrykk. "De blinde skal hjelpe den halte" er et annet utrykk.........

    Flott kveld på sjøen var det ihvertfall

    SvarSlett
  2. En liten trykkleif der ja.

    SvarSlett
  3. Det er kommet for øre at en av våre dykkervenner er skadet i en "ballidrett", all lek med ball etter passert 20 årene er risikosport. punktum.

    Den skadede oppfordres til å ta kontakt med sine venner i dykkermiljøet snarest for å få støtte og gode råd. Men unngå manneklemming......

    SvarSlett
  4. Fotball gjør seg best på tv og uten Vuvuzela.
    Ferdig med fotball for en stund nå, får heller opprettholde kondisen med å komme opp et godt stykke fra båten. Burde være grei skuring. Hadde vært godt med en bamseklem av Jakob, da sympatien hjemme begynner å bli ganske tynnslitt.

    SvarSlett
  5. God bedring, du er savnet.

    Det har forøvrig blitt vel mye slakk i loggføringa her de siste par dykk du ikke har deltatt.... J og Y må nok få seg en I-telefon slik at de kan oppdatere loggen underveis til land.

    Der gjør du en usedvanlig flott jobb, enestående.

    SvarSlett