onsdag 20. oktober 2010

Lindholmen

7 dykkerer på kaia i dag. Jakob båtfører og Cor dykkerleder. Vi kastet anker sånn ca midt på fjorden, noe som var helt logisk iflg båtfører. Jakob rir på miljøbølgen og lot computeren ligge i båten for å spare strøm. Det ble observert flere hummere og en dorsk torsk. Det ble fortalt en mer eller mindre røvete historie om en bronsekanon som skulle befinne seg i området. Rolleif sørget for at dykkelaget hans kom opp 10 min over tiden og 200 meter fra båten, sånn går det når en ikke dykker på en måned og glemmer detaljer som himmelretninger og bunntid.

Jonny tok ansvar og skulle dra dreggen bak, han dro inn ca 10 meter med tau, før Jakob av ukjent grunn ga gass fremover og kjørte ut 20 meter med tau, Capt`n fant ut av girspaken og dreggen kom til slutt opp ( med samtlige tenner intakt).

Jakob og Pål dykket samme og filmet hele eventen, har ikke fått filmen enda men tror mørkt-mørkt-mørkt- blenende hvit lys- mørkt - mørkt oppsumerer filmen ganske greit.

Kaffi, kakeman/dame og Helnøtt

2 kommentarer:

  1. Her hjelper det ikke med ordspråk.
    DET er erfaring / blandet opp med 52% somatisk.

    Da passer de voksne på de litt yngre.

    Svein sitter på fangeøya ute i havet og overvåker oss.(gå inn mitt på arket kommentar og legg deg på) Mvh. Pelemakken I Lyngdal

    SvarSlett
  2. Alt over 50% er såkalt hvilehjemsblanding.

    SvarSlett