onsdag 17. november 2010

Farsund location X





Fantastisk dykk i kveld !

Stikkord for kvelden. Jumbileumsdykk, kosebamse, badekar, vrakfLegg til bildeunn, tønne, bergylt, kreps, sei, krabber, kråkeboller, minst tre uidentifiserte arter, dykkecomputer, glemt bly, flygende parefymert talkum, uladet lykt, blinkende jalla jalla lykt, døde stillestående krabber mm Marius, Rolleif, Cor, Jakob, Jarl og Roger stilte på kaia og hadde en kjempekveld over og under vann. Marius gjorde sitt første vrakfunn, må jobbe litt med dateringen, men tidelig 1900 tallet sånn ca minst omtrent. Masse liv under vann, har funnet en flott ny dykkeplass som må utforskes videre. Jakob har allerede booket inn nytt dykk på Lørdag.
Meldingen under kom sammen med bildene fra elitefotograf Lionvalley :
"VRAKFUNN !!! Marius fant vrak som ikke er registret tidligere. Fundamentbolt i kobber er tatt opp for dokumentasjon. Spektakulært ! kjølen står opp etter fjellet. Ellers se bilder av berggylt som bodde i ei jern tønne, og følte seg svært så trygg. Båtfører og bilder Jakob. "

6 kommentarer:

  1. Takk for at du ikke skrev hvem som hadde glemt blyet.

    SvarSlett
  2. Jeg tar med nytt parfymert talkum på lørdag.

    SvarSlett
  3. Det blir nevnt på årsfest til nesteår jarl. Skal se at du for vandre steinen da.

    SvarSlett
  4. Roger er det ikke slik at tabben må ha skjedd i inneværende år ? Hvis det er tilfelle så kan trygt tabbe seg ut i perioden frem til nyttårsaften uten at det får konsekvenser i form av markeringer/priser på årsfesten. En friperiode rett og slett. Håper i alle fall det er slik da vi skal ha trekantnavigering med kompass på søndag...

    SvarSlett
  5. Fint du tok det opp Rolleif, enig med din tolkning.

    Ser for meg at det ligger i en under,undervedtekt:"Amnesti fra all mobbing på årsfesten skal gies i månedene november og desember,særlig graverende forseelser, som medbringing av multiparfymert talkum skal dog noteres behørig opp, gjentagelser straffes strengt".(

    SvarSlett
  6. Tror nok det går fra årsfest til årsfest. Er nok ingen månder der folk kan begå tabber som det ikkje vil bli nevnt ved neste anledning. Så du for nok få opp konstrasjon på trekant navigasjon til søndag rolleif.

    SvarSlett