lørdag 7. mai 2011

AsperøyaEtter tips fra et av klubbens medlemmer, ble lørdagens klubbdykk lagt til Asperøya i Lyngdalsfjorden. Det skulle etter sigene være mye koraller her, noe vi selvsagt måtte finne ut av. vi lå først å obeserverte to stk i gummibåt fra Statoil som slet en smule i den sterke vinden. Da det ikke så ut til at de ønsket hjelp fra oss, ankret vi opp Frøya og gjorde oss klar til dykking. Første par i vannet svømte vestover for å observere. Vi ønsker ikke å fortelle så mye her om hva vi så, da et bilde sier mer en tusen ord. Usikker på om siste par i vannet gjorde samme observasjoner som vi gjorde. Var et greit dykk hvor alle skøyet og morret seg etter dykket. Skal ikke se bort fra at en tar flere dykk her inne...

Båtfører
Yngve

PS! De to i gummibåten ble observert flere timer senere. Da var de kommet til Omdalsstranda. Regner ikke med de var slitne på kvelden.

2 kommentarer:

  1. Super plass, at Yngve igjen betrodde meg deler av utstyret sitt satt en ekstra spiss på det hele, denne gangen hadde jeg med alt tilbake. Preben er igjen alene om å representere Kubyen, kan det tenkes at begonia og klaseroser forhndrer pelemakken fra å møte???

    SvarSlett
  2. vi kommer sterkere tilbake fra kubyen

    SvarSlett