tirsdag 27. mars 2012

Rosfjorden

Dugnadsdykk ved Rosfjord Strandhotell
 Det har vært forberedt tidligere med å plukke kråkeboller som i dag ble overlevert av tre dykkere som trådte i land på Rosfjordsanden. Det var her samlet ca 150 mennesker som var på sjømat konferanse.

Kråkebollene landet rett på bordet som stod klart for anledningen nede på stranda. Mesterkokken Gaute Ubostad serverte kråkeboller rett fra havet. Vi hadde for anledningen tatt Frøya helt til Lyngdal.

Så lokal sjømat ble levert av den lokale undervannsklubben.

Odd Nordstoga kom padlende forbi og ble servert kråkeboller av the grand old man, som også informerte at dette var godt stoff for potensen.

 Jakob var kaptein og Kurt dekksgutt med god hjelp fra Jarl jr.

Preben, Peder og Jarl fikk et knalldykk ved Rosfjordstranda.

 Takker alle for innsatsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar