fredag 9. mai 2014

Drammen Sportdykkere

Første til tredje mai var Frøya stasjonert i Korshavn da Drammen Sportsdykkere var på rorbuene på dykketur.Vi var griseheldige med været så det var bare å velge dykkemål fra øverste hylle.
Første tur var det kamskjell som var ønske så valget falt på Riva da dette var en kort og grei båttur,de fant en god slump med kamskjell så det var en fornøyd gjeng som dro tilbake for luftfylling og lunsj.
Det var stille og fint på ettermiddagen og så Ystesteinan var målet for dykk nummer to,her var det dykking i kløftene som sto på programmet.Det ble observert sel og hummer så det var et flott dykk.
Mens vi lå der ute frisknet vinden på så det var noen som etter hvert ble ganske så fokusert på horisonten,men de klarte å la være å fore krabbene så det ble en flott tur ut av det.
På kvelden ble det disket opp med Taco og øl så innleid båtfører ble tatt godt vare på.
På dag to ble det bestemt at det var stål som stod på programmet så vi kjørte to runder til Eckenheim,her var det litt mer modrat sikt,men alle fant vraket og kom opp strålende fornøyde.
På siste dagen ble det et dykk etter at vårt eget klubbdykk var unnagjort,valget da falt på Stolen på østsida av Sælør.Det var mange ønsker,alt fra fridykking til litt dypere dykk så her ble alle ønsker innfridd.

Torsdag og fredag var det Peder som var skipper og lørdagen var det Nils Tore som var skipper og Kurt som var los. 











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar