onsdag 25. august 2010

Lyngdalsfjorden



I dag stilte det opp 4 motiverte dykkere, litt vind gjør vell ikke noe. Jakob sørget for at det så fint ut i sjøen rundt Frøya. Vi la i vei innover i fjorden hadde relativt store problemer med å finne le, hadde tre forsøk med dreggen før vi måtte innse at vi måtte lengre inn i fjorden. Ankret opp i en vik sånn tålig i le, ble liggende ganske så nærme land når dreggene endelig tok. Flotte dykk, så store "snowcrabs" og mange rare dyr som en vanligvis ikke ser på "utsiden".

Jakob hadde vært nede på dreggene og sa at de fikk vi opp uten problemer, han fikk halveis rett. Den fremre kom fint, den bakre ville ikke slippe, "Gjør fast ! ", full fart bakover, Frøya fikk 20 cm høyere vannline et lite øyeblikk, før den slapp.

Begynner å bli mye dobbeltsett i klubben nå, Peder har et dilemma her og kommer ikke til å bytte med det første, vesten hans var nemlig morgengave fra hans bedre halvdel :-)


Vindig og fin dag på sjøen.

4 kommentarer:

  1. Gode råd til Peder 1.

    Si til din bedre halvdel at du ønsker å bevare minnet om den romantiske morgen for alltid ved å bevare vesten penest mulig opphengt i garasjen.

    Dernest får du ordnet med forskudd på lommepengene, kjøper vinge og dobbelsett. Hvis det kommer klager på utgiftene, så henviser du til at det er atskillig sunnere at pengene går til sikkerhetsutstyr enn at de brukes opp på Puben eller lignende.

    SvarSlett
  2. penge sjefen sier ¨særlig¨.Her skal ting slites ut før nytt kjøpes.

    SvarSlett
  3. Skjønner, hun er altså en hard nøtt. Da nytter det nok ikke med tårer heller.

    Klassikeren "jeg mistet den på veien hjem",fører vel da antageligvis til langt dykkeforbud?
    ?

    SvarSlett
  4. er vel en fare for det og den risken er det ikke verdt.

    SvarSlett