onsdag 11. august 2010

Rosfjorden



6 dykkere på kaia i dag, 5 når vi telte opp første gangen, men så kom det jaggu dinglende en glad østlending 5 min før avreise. Vi fikk besøk av en utflyttet farsundsmann som gav oss et tips om ei forlist skøyte, så nå har vi en spennende klubbdykk i bakhånd. Vi fant en svart dingseboms liggene på dekket i Frøya (den nærmest kamera altså), så hvis noen savner denne så ligger den trygt forvart i isboksen. Capt`n Johansen hadde dykkemålet klart, men måtte igjen innse at det var for mye sjø. Vi la i vei innover i fjordene, Rolleif hadde et titals forslag til alternative dykkemål, men alle som en ble nedstemt av el comandante av ulike årsaker.
Vi endte til slutt opp i Rosfjorden, vi hadde flotte dykk og det ble plukket en betydelig mengde med kamskjell og krabber. Yngve har begynt å jobbe igjen etter ferien noe som tar hardt på, så han måtte ha en strekk på benken.
Ps 1. I dag fikk alle som ville helnøtt og kaffi takket være Jarl.
Ps 2. La inn flere bilder fra sist dykk på ankerene på Bremerodden
Ps 3. Jarl og Yngve er helt suverene på navigering under vann og vil gjerne at andre skal være klar over dette faktum. ( Fornøyd nå gutter ?)

2 kommentarer:

  1. Suverene og suverene, saken er at yngve i følge han selv ikke har bommet veldig stort, og Jarl ikke bommer alltid. Posisjonen til skøyta blir mellom oss som skjønte hvor den lå, hva?

    Forøvrig er vi fornøyd med overloggfører Rolleif på alle måter, i dag delte han også oppskriften på en happy happy militærtjeneste- takk for det.

    SvarSlett
  2. Skøyta skal vi finne :-)

    Noen har en tante i Amerika og mens andre har en bestemor i England. Miletærtjeneste er gøy, dumt å lure seg unna den, med f.eks vondt i hørselen eller noe slikt. Bjørnar har mye gøy å se fram til. Giv akt ! Rett ! Hvil !

    SvarSlett